A fiatalok életstílusa, viszonyuk a fogyasztáshoz - áprilisi Lélektér est

Dr. Törőcsik Mária közgazdász professor emerita, marketingkutató, trendkutató lebilincselő előadást tartott a fiatalok életstílusáról, fogyasztásáról. Nagy mintavételű kutatásukban 2000 fiatalt vizsgáltak, mely alapján a generáción belül jól elkülöníthető csoportokat fedeztek fel. 

A professzor asszony kiváló előadásmódja, az általa mondott információk nemcsak a közgazdasággal, marketinggel foglalkozókat kötötték le, hanem mindenki számára hasznosnak bizonyultak, akik ezzel a korcsoporttal foglalkoznak hivatásszerűen, vagy szülőként, nagyszülőként kapcsolódnak hozzájuk.

Egyetemi tanári munkája mellett a Marketing Inspiráció Fogyasztói Magatartás Kutató Intézet Kft. ügyvezetője, foglalkozik marketing- és trendkutatással,  a Magyar Marketing Szövetség, a Magyar Reklámszövetség és a Magyar Tudományos Akadémia Marketing Albizottságának is tagja. 

Az érdekfeszítő előadás után lehetőség volt kérdések feltevésére és megválaszolására is. Professzor asszony pro bono vállalta az előadás megtartását, ezzel támogatva az alapítvány munkáját.

Az előadás képei ide kattintva tekinthetők meg.